Retour & ruilen

Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid om de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 8 dagen. Deze bedenktijd gaat in op de dag van ontvangst van het product door de consument.
LET OP: retours die na de 7 dagen bij ons binnen komen zijn te laat en kunnen wij niet meer in behandeling nemen.

Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met de producten en de verpakking. De consument zal het product slechts in mate uitpakken of gebruiken voor zover nodig is om een beoordeling te kunnen maken of het product naar wens is en de consument het product wenst te behouden.
Indien de consument van haar herroepingsrecht gebruik maakt zal zij het product in de originele staat en verpakking aan de onderneming retourneren, conform de door de onderneming verstrekte instructies.
Producten die de consument wilt retourneren kunnen naar de onderneming worden verzonden of worden geruild in de winkel in Amsterdam- Oost.

Voorwaarden retourneren

  • het product dient ongedragen te zijn en alle kaartjes zijn nog bevestigd;
  • het product dient compleet, niet gebruikt, niet gewassen en onbeschadigd te zijn;
  • de kosten van retourzending worden niet door de onderneming vergoed;
  • het aankoopbedrag exclusief verzendkosten wordt binnen 14 dagen, nadat de onderneming het pakketje heeft ontvangen, teruggestort op het IBANnummer dat is opgegeven op het retourformulier.

Producten die in de sale zijn mogen niet retour
Accessoires zoals tassen, sieraden, sjaals, leggings & overige accessoires mogen niet retour